دوشنبه 17 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 25 دي 1402
کد 10503

برگزاری نشست هماهنگی افتتاح پروژه‌های دهه فجر در شهرستان قدس

نشست هماهنگی افتتاح پروژه‌های دهه فجر در شهرستان به ریاست معاون فرماندار قدس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، نشست هماهنگی افتتاح پروژه‌های دهه فجر در شهرستان به ریاست فرهاد محمدجانی معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قدس و با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید شاه‌بوداغیان فرمانداری برگزار شد.

فرهاد محمدجانی در این نشست بیان کرد: افزایش سرانه‌ها و زیرساخت‌های شهرستان از موضوعات حائز اهمیتی است که مجموعه مدیریتی شهرستان با اجرای پروژه‌های مختلف و بهره‌برداری آن در مناسبت‌های ملی و مذهبی نظیر هفته دولت و دهه فجر به دنبال ارتقاء آن هستند.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قدس تصریح کرد: از جمله پروژه‌های برنامه‌ریزی شده جهت بهره‌برداری در ایام الله دهه مبارک فجر در حوزه فرهنگی، ورزشی، کشاورزی و دیگر حوزه‌ها است، همچنین بازدید و راستی آزمایی دیگر پروژه‌های قابل افتتاح و اخذ اطلاعات لازم در شهرستان نیز در دست بررسی است.
 


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 25 دي 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 8
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/10/25
  • ساعت 23:56
Aa