چهارشنبه 19 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 24 اسفند 1402
کد 10618

فرماندار قدس؛

برگزاری انتخابات در شهرستان با تلاش همه همکاران و سرلوحه قراردادن قانون

فرماندار قدس گفت: برگزاری انتخابات در شهرستان با سبک و سیاق متفاوت و با رعایت مفاد قانون نتیجه هم‌افزایی و همراهی تمامی عوامل ذیربط است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، آخرین نشست پرسنلی مجموعه فرمانداری و بخشداری در سال ۱۴۰۲ به ریاست وحید گلی‌کانی فرماندار قدس، با حضور معاونین، بخشدار مرکزی و مسئولین واحدها در سالن اجتماعات شهید فخری‌زاده فرمانداری برگزار شد.


گلی‌کانی در این نشست بیان کرد: به پایان سال  ۱۴۰۲ در حالی نزدیک می‌شویم  که در این سال سپری شده، موضوعات بسیاری را با همکاری یکدیگر پشت سر گذاشته‌ایم، یکی از آن مباحث فرایند انتخابات بود که با تلاش‌ها و مساعدت‌های شما، همچنین دیگر عوامل مردمی  علیرغم سختی و مشقت کار، امور به نحو احسنت در چارچوب قانون اجرا شد.


وی با بیان اینکه پشتیبانی امسال انتخابات با سبک و سیاق متفاوتی صورت پذیرفت، افزود: خدا را شاکریم که با زحمات شما شاهد ترقی‌ مجموعه فرمانداری در حوزه‌های مختلف بوده ایم،  همچنین جهت ارتقاء عملکرد این سازمان، همچنین هرکسی در محدوده تخصص و کار خود ایده‌ای را جهت افزایش کارآمدی و کارایی مدنظر دارد، ارائه نماید.


فرماندار شهرستان قدس تصریح کرد: هرچند با نقیصه‌هایی در شهرستان مواجه هستیم، اما همواره تلاش ما بر جهت توسعه زیرساخت‌های این شهرستان بوده است، همچنانکه کوشیدیم جهت رفع این معضل در دهه فجر امسال شاهد افتتاح پروژه‌های عمرانی مختلفی جهت افزایش سرانه‌ها بتشیم و در سال آتی نیز شاهد بهره‌برداری پروژه‌ های جدیدی خواهیم بود.
 


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 24 اسفند 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 7
  • تایید شده حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/12/26
  • ساعت 7:53
Aa