چهارشنبه 19 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 27 اسفند 1402
کد 10626

فرماندار قدس؛

اتخاذ تمهیدات لازم بر پیشگیری از سرقت در ایام نوروز

فرماندار قدس در نشست کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت شهرستان نسبت به اتخاذ تمهیدات لازم جهت پیشگیری از سرقت در ایام نوروز تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، نشست کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت شهرستان به ریاست وحید گلی‌کانی فرماندار قدس و با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید شاه‌بوداغیان فرمانداری برگزار شد.

گلی‌کانی در این نشست بیان کرد: می‌بایست دستگاه‌های اجرائی مرتبط خصوصا نیروی انتظامی نسبت به تهیه و تدوین برنامه اجرائی شهرستان جهت مقابله با سرقت اقدام نمایند، همچنین باتوجه به فرارسیدن بهار طبیعت و ایام تعطیلات عید نوروز که در تقارن با بهار قرآن می‌باشد باید چندین مورد را مدنظر قرار دهیم که یکی از آن جمع‌آوری معتادین متجاهر باتوجه به افزایش سهمه کمپ ماده 16 شهرستان است.

وی با بیان اینکه اداره برق شهرستانی بایستی با همت مضاعف نسبت به رفع معضل روشنایی معابر و شوارع شهرستان اقدام نماید، افزود: در کمیسیون ماده 100 جریمه‌ای بابت حذف پارکینگ درنظر گرفته شده که بایستی بررسی شود مجموعه مدیریت شهری چند پارکینگ ایجاد کرده زیرا جریمه نساختن پارکینک یعنی ساخت آن توسط مجموعه مدیریت شهری از این محل درآمدی می‌باشد.

فرماندار شهرستان قدس با اشاره به فعالیت جهت فرهنگسازی موضوعات مختلف جهت مقابله با سرقت گفت: هرگونه اسباب‌کشی از تاریخ 28 اسفندماه لغایت 15 فروردین ماه در شهرستان ممنوع است مگر با هماهنگی کلانتری محل که نیازمند اعلام مبدا و مقصد مشخص می‌باشد، همچنین مجموعه مدیریت شهری بایستی بحث نصب پایش تصویری در شهرک فرزان را نیز در دستور کار قرار دهد. 

گلی‌کانی عنوان کرد: همانطور که قبلا نیز بیان شده یکی از موضوعات حائز اهمیت در این حوزه، ساماندهی ضایعاتی‌ها می‌باشد که متاسفانه تاکنون اقدام مثمر ثمری در این خصوص توسط نهادهای ذیربط صورت نگرفته و فعالیت‌های انجام شده به صورت مقطعی بوده است.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: تمامی ساخت و سازهای شهرستان بایستی با حفظ رعایت حریم تیرهای برق صورت گیرد، همچنین اداره برق نیز مکلف است ضمن بازدید میدانی از سطح شهرستان، نسبت به شناسایی تمامی ساخت وسازهایی که این موضوع را رعایت نکرده‌اند و سهولت در امر سرقت را فراهم می‌نمایند، اقدام نماید تا در چارچوب قانون برخوردهای لازم صورت گیرد.
 


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 27 اسفند 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 7
  • تایید شده حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/12/28
  • ساعت 8:3
Aa