چهارشنبه 19 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 14 فروردين 1403
کد 10648

دیدار مسئولین شهرستان با فرماندار قدس

مدیر شبکه بهداشت و درمان، رئیس اداره تعزیرات حکومتی و رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان، رئیس ستاد عتبات و عالیات و عوامل مجموعه هیات نظارت بر انتخابات با فرماندار قدس دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در این دیدار که در چهاردمین روز از فروردین 1403 انجام شد، بیان کرد: یکی از موضوعاتی که مدیران دستگاه‌های اجرائی بایستی در اوایل سال مدنظر قرار دهند مرور و بررسی عملکرد مجموعه خود در سال گذشته جهت احصای نقاط قوت و ضعف مجموعه می‌باشد تا برنامه‌ریزی لازم در این راستا صورت گیرد.

وی افزود: یکی از طرح‌های مطلوب شبکه بهداشت و درمان اجرای پویش ملی سلامت در شهرستان با هدف غربالگری بیماری دیابت و پرفشاری خون می‌باشد که جای قدردانی دارد، همچنین این مجموعه بایستی همانند گذشته ارتقاء سرانه‌های بهداشتی با برنامه‌ریزی مناسب را در دستور کار قرار دهد.

فرماندار شهرستان قدس گفت: در سال 1402، برخلاف سنوات گذشته انسجام بیشتری جهت مقابله با تنش بازار و کنترل قیمت‌ها صورت گرفت خصوصا اینکه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و همکاری تمامی دستگاه‌های ذیربط شاهد سد معبرهایی که به واسطه دستفروشان ایجاد شده بود و جدای از مباحث دیگر منجر با اختلال در آرامش شهروندان شده بودیم، نبودیم.

مقام عالی دولت در شهرستان قدس عنوان کرد: باتوجه به جایگاه حرم‌های شریف، مجموعه عتبات و عالیات و خادمیاران بایستی نسبت به جذب کمک‌های مردمی و متبرعین جهت تامین هزینه، بازسازی و ساخت اماکن زیارتی مشارکت و فعالیت درخوری داشته باشند تا شهرستان قدس همانند گذشته پیشتاز امورات خیر و مذهبی باشد.

گلی‌کانی تصریح کرد: ایامی را پشت سر گذاشتیم که با مشارکت تمامی دست‌اندرکاران خصوصا مجموعه هیات نظارت بر انتخابات شاهد مشارکت پرشور شهروندان در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری بودیم که این امر جای قدردانی دارد.
 


/انتهای پیام/
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 14 فروردين 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 6
  • تایید شده حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • در 1403/01/16
  • ساعت 22:44
Aa