پنجشنبه 20 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 21 مرداد 1403
کد 10940

فرماندار قدس؛

توسعه زیرساخت‌های شهرستان با بهره‌برداری پروژه‌های مختلف/ الگوی خبرنگاران در امر روایتگری اهل بیت(ع) هستند

فرماندار قدس گفت: سعی ما در شهرستان با همراهی مجموعه مدیریت شهری توجه به زیرساخت‌های بوده که اقدامات مطلوبی نیز صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار، آئین تجلیل از خبرنگاران غرب استان تهران با حضور وحید گلی‌کانی فرماندار قدس، حسین‌ حق‌وردی نماینده مردم قدس، شهریار و ملارد در مجلس شورای اسلامی، امیر عذیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، ششگل‌نژاد رئیس شورای اسلامی، شهلی شهردار، خانواده معزز شهید حسینی سنگری، جمعی از خبرنگاران و دیگر مسئولین در سالن اجتماعات شهید فخری‌زاده فرمانداری برگزار شد.


گلی‌کانی در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا خصوصا شهدای رسانه چون شهید صارمی و شهید حسینی سنگری بیان کرد: الگوی شما خبرنگاران در حوزه فرهنگ عاشورایی و رسانه‌ای حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) است زیرا اگر روایتگری اهل بیت(ع) نبود قطعا بعد از هزار و۴۰۰ سال قیام عاشورا معنایی پیدا نمی‌کرد.
  
وی افزود: به واسطه حادثه ناگواری سقوط بالگرد و شهادت رئیس جمهور محبوب، شاهد انتخاباتی‌ بودیم که با هوشیار ملت فهیم ایران در کمال آرامش و امنیت برگزار و امانت دولت سیزدهم به رئیس جمهور منتخب ملت واگذار شد و این بلوغ سیاسی منجر به رشد نظام آن هم در مقطعی که مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) می‌فرمایند؛ به فتح قله‌ها نزدیک هستیم، خواهد شد. 

فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: از زمان استقرار دولت سیزدهم در شهرستان قدس با همراهی نماینده مجلس، مجموعه مدیریت شهری و دیگر دستگاه‌ها، شاهد اتفاقات مطلوبی در سطح شهرستان بودیم که نمونه آن خط انتقال آب پاک طرف مدت ۴ ماه بود که در هفته دولت ۱۴۰۱ مورد بهره‌برداری قرار گرفت و تعداد حلقه‌های چاه آب از ۴۵ به ۵۱ حلقه افزایش پیدا کرده که این‌ امر نقش موثری را در جبران کمبود آب شهرستان ایفا  کرده است.


مقام عالی دولت در شهرستان قدس گفت: ساخت مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور شهید به شهرستان قدس بود و تا به حال نیز پیگیری‌های بسیاری در رابطه با صدور مجوزهای مربوط به اجرای این مصوبه صورت گرفته، از دهه ۷۰ تا زمان استقرار شورای ششم، ساخت مدرسه‌ای انجام نشد اما در این دوره ۲ مدرسه توسط مجموعه مدیریت شهری و ۳ مدرسه نیز توسط خیرین درحال ساخت است که برخی از آن در سال تحصیلی پیش‌رو مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.


 گلی‌کانی عنوان کرد: در دهه مبارک فجر سال گذشته، پروژه‌های عمرانی شهرستان خصوصا پروژه‌های ورزشی توسط وزیر ورزش افتتاح شد و سعی ما در شهرستان با همراهی مجموعه مدیریت شهری توجه به زیرساخت‌ها بوده که اقدامات مطلوبی نیز صورت گرفته و این امر بیانگر هم‌افزایی بین دستگاهی است.

 
این مقام مسئول تصریح کرد: ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان در مکانی استیجاری مستقر بود اما مکان آن که در سال ۹۷ کلنگ‌زنی شده بود دردولت سیزدهم فعالیت ساخت  آن شروع و در سال پیش‌رو مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت، اقدامات لازم نیز در خصوص توسعه بیمارستان ۱۲ بهمن با پیگیری‌های مجموعه فرمانداری، نماينده مجلس و دیگر دستگاه‌ها انجام شده به طوری که صدور پروانه آن توسط مجموعه مدیریت شهری در حال انجام است.

 همچنین در پایان نیز ضمن قدردانی از زحمات  خبرنگاران، فرماندار قدس با اشاره به اینکه خبرنگاران روایتگران عصر حاضر هستند، خواستار ساماندهی خبرنگاران غرب استان توسط اداره ارشاد شهرستان قدس با همراهی ادارات ارشاد شهریار و ملارد شد زیرا این امر از مطالبات خبرنگاران بود.
 


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 21 مرداد 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 20
  • تایید شده
  • در 1403/05/21
  • ساعت 0:21
Aa