جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : يکشنبه 4 شهريور 1403
کد 10956

فرماندار قدس؛

عزم مسئولین به سمت ارتقاء سرانه آموزشی شهرستان است

فرماندار قدس در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان گفت: عزم مسئولین به سمت ارتقاء سرانه آموزشی شهرستان است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان به رياست وحید گلی‌کانی فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش، با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید باهنر اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

گلی‌کانی در این نشست بیان کرد: درصد مطلوبی از مصوبات شورای آموزش و پرورش به مرحله اجرا رسیده اما عزم اعضای این شورا بایستی نسبت به اجرای مصوبات مصمم‌تر از سنوات قبل باشد تا شاهد رونق بهتری در این حوزه باشیم.

وی افزود: یکی از موضوعاتی که مدیران مدارس بایستی مدنظر قرار دهند، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است خصوصا در زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان، موضوع توجه به عفاف و حجاب نیز از این امر مستثنی نیست.

فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: باتوجه به کمبود سرانه آموزشی در شهرستان اجرای یکسری از ضوابط و قوانین موجود در مجموعه مدارس غیرانتفاعی وجود ندارد، در راستای رفع این معضل اقداماتی صورت گرفته نظیر ساخت مدرسه توسط مجموعه مدیریت شهری و خیرین اما با استانداردها هنوز فاصله داریم.

مقام عالی دولت در شهرستان قدس گفت: باتوجه به ابلاغ دستورالعمل‌های ابلاغی در رابطه با طرح نماد، معاونت سیاسی مجموعه فرمانداری نسبت به تشکیل جلسات مربوطه اقدام نماید، همچنین باتوجه به اینکه مجموعه سپاه از عرصه خوبی برخوردار است ایجاد یک مدرسه درترازانقلابی توسط آن مجموعه و جذب ۱۰۰ دانش‌آموز ظرفیت مطلوبی است.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 4 شهريور 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 4
  • تایید شده
  • در 1403/06/04
  • ساعت 0:57
Aa