جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : سه شنبه 13 شهريور 1403
کد 10975

معاون فرماندار قدس؛

بررسی وضعیت خدمات دهی پیمانکاران سرویس های مدارس در سال گذشته

معاون فرماندار قدس گفت: وضعیت خدمات دهی پیمانکاران سرویس های مدارس در سال گذشته بررسی و نواقص آن در سال تحصیلی آتی رفع شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، سومین نشست شورای هماهنگی حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرستان به ریاست فرهاد محمدجانی معاون امور فنی و عمرانی فرمانداری قدس و با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید شاه‌بوداغیان فرمانداری برگزار شد.

محمدجانی در این نشست بیان کرد: به شروع سال تحصیلی جدید نزدیک می‌شویم و یکی از موضوعاتی که بایستی در این ایام هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود، چگونگی خدمات دهی پیمانکاران سرویس های مدارس است تا از ایجاد نارضایتی جلوگیری شود.

معاون امور فنی و عمرانی فرمانداری قدس تصریح کرد: وضعیت خدمات دهی پیمانکاران سرویس های مدارس در سال گذشته از انجمن اولیا و مربیان آموزش و پروش بررسی خواهد شد تا نواقص در سال تحصیلی آتی رفع شود و تاکید ما بر لزوم رفع معایب معابر و علائم ترافیکی پیرامون مدارس شهرستان و اجرای سریع طرح‌های تاییده شده ترافیکی قبل از بازگشایی مدارس است.
 


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 13 شهريور 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 5
  • تایید شده
  • در 1403/06/13
  • ساعت 11:38
Aa