پنجشنبه 20 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 4 مهر 1403
کد 11015

فرماندار قدس؛

افزایش سرانه ارزش افزوده از ماخذ درآمد مالیات مودیان بزرگ در شهرستان قدس/ لزوم رعایت مولفه تکریم ارباب رجوع و جلوگیری از ایجاد نارضایتی برای شهروندان

فرماندار قدس ضمن بیان افزایش سرانه ارزش افزوده از ماخذ درآمد مالیات مودیان بزرگ در شهرستان بر موضوع لزوم رعایت مولفه تکریم ارباب رجوع و جلوگیری از ایجاد نارضایتی برای شهروندان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، آئین تودیع و معارفه رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان با حضور وحید گلی‌کانی فرماندار قدس، علی بهرامی مدیرکل امور مالیاتی غرب استان تهران، امیر عذیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و دیگر مسئولین برگزار شد.

گلی‌کانی در این نشست ضمن تسلیت حادثه پیش آمده در معدن معدنجوی طبس بیان کرد: هفته دفاع مقدس یادآور فرهنگ ایثار و شهادت است فرهنگی که منجر به تربیت نسل‌هایی شده که در حال حاضر جزو مدافعین حرم، سلامت، امنیت و... محسوب می‌شوند و در پاسداری از این مرز بوم از هیچ تلاشی دریغ نورزیده اند. 

وی افزود: مجموعه امور مالیاتی شهرستان قدس همواره مشارکت لازم را در حوزه‌های مختلف داشته که جای قدردانی دارد اما از موضوعات حائز اهمیت ایجاد احساس تکریم بین جامعه هدف این مجموعه است که از مدیریت جدید با شناختی که از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان دارد رعایت این موضوع را انتظار می‌رود.

فرماندار شهرستان قدس با بیان اینکه گردش نخبگان یکی از اصول‌های مدیریتی است، ادامه داد: موضوعات مرتبط به مودیان بزرگ در اداره کل مودیان بزرگ رسیدگی می‌شود اما باتوجه به اینکه برخی از این شرکت‌ها در شهرستان قدس مستقر هستند انتظار می‌رود ضمن توجه به شاخصه‌های مالیاتی تعریف شده، بستر انتفاع آن در قالب سرانه ارزش افزوده وارد چرخه مدیریتی شهرستان شود.

مقام عالی دولت در شهرستان قدس گفت: ارزش افزوده مودیان بزرگ مختص به این شهرستان بایستی در عرصه تقسیمات سیاسی شهرستان قدس تعریف شود تا بتوان با استفاده از این ظرفیت در حوزه افزایش زیرساخت‌ها فعالیت کرد زیرا فاصله شهرستان قدس با تهران حداقل یک جدول است و این کمبود زیرساخت‌ها مناسب این شهرستان نیست.

گلی‌کانی عنوان کرد: در رابطه با پرونده‌های علی الحساب یا خوداظهاری شرکت‌ها که با جذب جوانان شهرستان موجبات کاهش آسیب‌های اجتماعی را فراهم کرده‌اند دقت بیشتری شود یا تعریف جدیدی در این حوزه صورت گیرد تا از ایجاد نارضایتی جلوگیری شود.


لازم به ذکر است در پایان از زحمات رضایی قدردانی و میربزرگی به عنوان رئیس جدید اداره امور مالیاتی شهرستان قدس منصوب شد.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 4 مهر 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 8
  • تایید شده حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • در 1403/07/05
  • ساعت 23:16
Aa