جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : پنجشنبه 8 آذر 1403
کد 11132

بازدید فرماندار قدس و مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران از تعاونی و نمایشگاه صنایع‌دستی شهرستان

فرماندار قدس در بازدید از تعاونی و نمایشگاه صنایع‌دستی شهرستان خواستار حمایت از توليدکنندگان شهرستان شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی فرماندار قدس، بهزاد سام دلیری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران، معاونین اداره کل، کامران ملکی معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، شیری رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان و دیگر مسئولین از نمایشگاه صنایع دستی و تعاونی خاله شیرین بازدید کردند.

گلی‌کانی در رابطه با اینکه حوزه صنایع دستی شهرستان یکی دیگر از ظرفیت‌هایی است که تحت عنوان انجمن ساماندهی شده، بیان کرد: باتوجه به توانمندی‌های موجود در حوزه‌های مختلف صنایع‌دستی، حمام قدیمی شهرستان به نمایشگاه دائمی برای تولیدات این افراد بازسازی شده که در راستای حمایت از هنرمندان نیازمند توجهات شما هستیم.

فرماندار قدس ضمن تاکید بر حمایت از تعاونی‌های سطح شهرستان در بازدید از تعاونی خاله شیرین گفت: باتوجه به تنوع قومیت‌های مختلف از اقصی نقاط کشور در شهرستان قدس شاهد شکل‌گیری تعاونی‌های مختلف در سطح منطقه هستیم که تقویت و پشتیبانی از این تشکل‌ها موجب رونق در حوزه اشتغال خواهد شد.

در ادامه مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران ضمن ابراز خرسندی جهت پشتیبانی‌ مناسب از ظرفیت‌های شهرستان قدس گفت: مجددا در روزهای آتی طی برنامه‌ریزی جهت آشنایی با توانمندی‌ها شهرستان و نحوه حمایت جهت توسعه این کسب‌و‌کارها در شهرستان قدس حضور پیدا خواهیم کرد.

لازم به ذکر است مسئولین با خانواده‌ یکی از پرسنل فقید اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ساکن در شهرستان دیدار نمودند.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 8 آذر 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 8
  • تایید شده
  • در 1403/09/08
  • ساعت 19:50
Aa