جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : يکشنبه 2 دي 1403
کد 11203

فرماندار قدس:

اقدامات نیروی انتظامی در برقراری آرامش در جامعه قابل تقدیر است

سرپرست فرمانداری شهرستان قدس در دیدار با فرمانده انتظامی شهرستان از اقدامات نیروی انتظامی در برقراری آرامش و امنیت تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، علیرضا فاتحی‌نژاد در دیدار با سرهنگ موسوی فرمانده انتظامی شهرستان نیروی انتظامی با اشاره به اهمیت تأمین و برقراری نظم و امنیت در جامعه گفت: نیروی انتظامی با فعالیت شبانه روزی خود نقش بی بدیلی را در ارتقاء نظم و امنیت و آرامش مردم ایفا می‌کند که جای تقدیر کرد.

 وی همچنین با تاکید بر اهمیت افزایش کلانتری‌ها بیان کرد: یکی از موضوعاتی که بایستی نسبت به‌ آن توجه ویژه‌ای شود، افزایش کلانتری‌ها در سطح شهرستان است.

سرپرست فرمانداری قدس گفت: باتوجه به اینکه ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان بعد از مدت‌ها مورد بهره‌برداری قرار گرفته، امیدواریم کلانتری‌ ۱۳ ابریشم که در دست ساخت است، هرچه زودتر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

رئیس شورای تأمین شهرستان در پایان ابراز امیدواری کرد با همراهی و همدلی بتوانیم بیش از گذشته در برقراری امنیت و آرامش جامعه سهیم باشیم.

 گفتنی‌ست سرهنگ موسوی نیز گزارشی از اقدامات انجام شده توسط نیروی انتظامی شهرستان قدس را ارائه داد.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 2 دي 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 1
  • تایید شده
  • در 1403/10/02
  • ساعت 0:30
Aa