جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : سه شنبه 25 دي 1403
کد 11296

حضور استاندار تهران در شهرقدس برای پیگیری سفر رئیس جمهور

محمدصادق معتمدیان استاندار تهران در راستای پیگیری سفر اخیر رئیس جمهور به شهرقدس، در این شهرستان حضور یافت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، محمد صادق معتمدیان در بدو ورود به شهرستان قدس گفت: این حضور در راستای سفر اخیر رئیس جمهور به قدس و مشاهده کمبود شدید سرانه آموزشی در این شهرستان انجام می‌شود.

وی از توجه ویژه به مدرسه سازی و الگو قرار دادن این شهرستان در نهضت تحول و توسعه فضای آموزشی در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر تعدادی اراضی در شهرقدس مشخص و احصا شده و نیاز به تسریع در مراحل اداری تغییر کاربری این زمین‌ها برای ساخت مدرسه است و این جلسه و حضور مسئولین استانی و اعضای کمیسیون ۵ بابت همین مساله است.

بر اساس این گزارش، معتمدیان را در این سفر معاونین عمرانی و اقتصادی استاندار تهران، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان و مسئول نوسازی مدارس شهرستان‌های استان تهران و اعضای کمیسیون ماده ۵ همراهی می‌کنند.

همچنین علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار و معاونین، حسین حق وردی نماینده مردم شهرستان های قدس، ملارد و شهریار در مجلس شورای اسلامی، سعید شهلی شهردار نیز در این جلسه حضور دارند.

بر اساس این گزارش، مسعود پزشکیان رئیس جمهور شنبه ۱۵ دی ماه به طور سرزده از دو مدرسه در شهر قدس بازدید کرده و ضمن بررسی نیازهای فضای آموزشی در این شهرستان با دانش آموزان دیدار صمیمانه داشت.


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 25 دي 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 5
  • تایید شده
  • در 1403/10/25
  • ساعت 15:30
Aa