معاون فرماندار قدس در مراسم ضیافت افطاری کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان بر موضوع توانمندسازی مددجویان تحت پوشش این اداره با ایجاد و توسعه اشتغال تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، مراسم ضیافت افطاری کمیته امداد امام خمینی(ره)شهرستان با حضور ناصر انصاری سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، اعضای شورای شهر، رئیس کمیته امداد، مددجویان این اداره و دیگر مسئولین برگزار شد.
انصاری ضمن تاکید بر توانمندسازی مددجویان کمیته امداد بیان کرد: شهرستان قدس از ظرفیتهای مناسبی در حوزه اشتغال برخوردار است که بایستی با استفاده از آن نسبت به توانمندسازی اقشار آسیبپذیر جامعه خصوصا مددجویان کمیته امداد اقدام شود.
وی با اشاره به وجود تعداد فراوان مراکز تولیدی و صنعتی در شهرستان افزود: با ایجاد اشتغال مناسب شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح جامعه خواهیم بود، بنابراین اقدام در جهت توسعه اشتغال مراکز مختلف در دستور کار قرار دارد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری با اشاره به شعار سرمایهگذاری برای تولید تصریح کرد: امسال نیز همانند سالهای قبل مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) شعار سال را در حوزه تولید بیان فرمودند که وظیفه ما به عنوان متولیان امر زمینهسازی در جهت تحقق آن خواهد بود.
/انتهای پیام/