جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : پنجشنبه 1 خرداد 1404
کد 11859

فرماندار قدس؛

لزوم تداوم‌بخشی فعالیت گروه‌های جهادی/پایش سلامت برخی دانش‌آموزان شهرستان قدس توسط گروه جهادی

فرماندار قدس ضمن تاکید بر لزوم تداوم‌بخشی به فعالیت گروه‌های جهادی گفت: پایش سلامت برخی دانش‌آموزان شهرستان قدس توسط گروه جهادی پزشکی شهید کاظمی آشتیانی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، علیرضا فاتحی‌نژاد در این بازدید بیان کرد: به مناسبت فرا رسیدن سالگرد شهادت شهدای خدمت، گروه جهادی پزشکی شهید کاظمی آشتیانی با همکاری مرکز نیکوکاری حضرت موسی ابن جعفر(ع) در مدرسه شهدای معلم شهرستان حضور پیدا کردند.

وی با اشاره غربالگری حدود ۵۰۰ نفر از دانش‌آموزان در این پایش افزود: این گروه جهادی در راستای پایش سلامت دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلفی چون شنوایی‌سنجی، بینایی‌سنجی، انجام یکسری اقدامات پیشگیرانه و دیگر موارد فعالیت کردند.

فرماندار قدس گفت: با همکاری ادارات مختلف به دنبال این هستیم تا فعالیت این نوع گروه‌های جهادی را برای اقشار کمتر برخوردار شهرستان تداوم بخشیده تا بلکه در راستای کاهش هزینه درمان آن‌ها فعالیت‌های موثری انجام شود.
  

لازم به ذکر است علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار قدس به‌ همراه قاسمی مدیر آموزش‌و‌پرورش و دیگر مسئولین با حضور در مدرسه شهدای معلم و ضمن قدردانی از زحمات عوامل این گروه جهادی، از نزدیک در جریان روند فعالیت آن‌ها قرار گرفت.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 1 خرداد 1404
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 1
  • تایید شده حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • در 1404/03/03
  • ساعت 11:47
Aa