جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : دوشنبه 5 خرداد 1404
کد 11884

برگزاری کلاس آمادگی سالانه منجیان غریق در شهرستان قدس

به همت هیات نجات غریق و غواصی شهرستان قدس، نخستین دوره آمادگی سالانه ناجیان غریق ویژه بانوان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان قدس؛ سیامک فرزانه رئیس هیئت نجات غریق و غواصی شهرقدس با اشاره به اینکه دوره‌های آمادگی سالانه در راستای افزایش آگاهی و بروزرسانی منجیان غریق برای انجام عملیات نجات و امداد تشکیل شده است، بیان کرد: هدف از برگزاری این دوره، به‌روزرسانی دانش و ارتقای مهارت‌های عملی ناجیان غریق است تا با اطمینان کامل به ارائه خدمات بپردازند.

فرزانه با اشاره به محل برگزاری این دوره آموزشی گفت: این دوره تخصصی با حضور آرزو مقدم نائب رئیس هیئت، برای 20 نفر از ناجیان غریق (بانوان) در استخر و سونای مروارید شهرقدس برگزار و امکانات لازم برای اجرای کارگاه های عملی در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفته است.

همچنین از سرفصل‌های این دوره می‌توان به تمرین‌های آمادگی جسمانی- آموزش روش‌های احیای قلبی-ریوی (CPR) و تکنیک‌های پیشرفته، با بهره‌گیری از استانداردهای روز دنیا- ارائه کمک‌های اولیه مؤثر، روش‌های صحیح امدادرسانی و ... اشاره کرد که توسط پورایران مدرس فدراسیون مورد آموزش قرار گرفت.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 5 خرداد 1404
  • توسط زهرا رحیمی/اداره ورزش و جوانان / فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 0
  • تایید شده حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • در 1404/03/07
  • ساعت 6:49
Aa