علیرضا فاتحینژاد در جلسه کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان شهرستان قدس، بر لزوم نظارت مستمر بر کیفیت و قیمت نان به عنوان کالای اساسی تأکید و دستورات لازم در این زمینه را صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، این جلسه با حضورمدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران، بخشدار مرکزی، مدیران جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه نانوایان و سایر دستگاههای مرتبط برگزار شد.
فاتحینژاد در این نشست اظهار داشت: تأمین آرد با کیفیت و قیمت مناسب برای نانواییها باید به صورت مستمر پیگیری شود تا شاهد ثبات در بازار نان باشیم.
وی با اشاره به اهمیت نظارت بر مراحل مختلف زنجیره تولید نان افزود: بررسی کیفیت گندم تحویلی به کارخانجات آرد، نظارت بر فرآیند تولید آرد و کنترل کیفیت نان تولیدی باید به صورت روزانه انجام شود.
فرماندار قدس از تشکیل تیمهای مشترک نظارتی خبر داد و تأکید کرد: هرگونه تخلف در توزیع آرد یا عدم رعایت نرخنامه در نانواییها، باید سریعاً شناسایی و با متخلفان برخورد قانونی شود.
در ادامه این جلسه، راهکارهای بهبود کیفیت نان و مکانیزمهای نظارتی دقیقتر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
/انتهای پیام/