محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، در چهارمین برنامه سفر سیزدهم خود به شهرستان قدس، از ایستگاه قطار حومهای کاووسیه بازدید و با بررسی چالشهای ایمنی و امنیتی این ایستگاه، دستورات فوری برای حل مشکلات صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قدس، محمدصادق معتمدیان امروز در ادامه سفر کاری خود به شهرستان قدس، از ایستگاه قطار حومهای کاووسیه بازدید کرد.
این بازدید با هدف بررسی مشکلات ایمنی و امنیتی این ایستگاه و رسیدگی به مطالبات مردم محلی انجام شد.
استاندار تهران در این بازدید با بیان اینکه حل مشکلات ایمنی و امنیتی این ایستگاه در اولویت قرار دارد، از تصویب راهحلهای فوری از جمله جابجایی درختان مجاور ریل، اختصاص معبر ۵ متری برای ساکنین و تکمیل دیوار حریم پس از رفع موانع خبر داد.
معتمدیان همچنین بر لزوم احداث پل عابر پیاده مکانیزه به عنوان یک مطالبه اصلی مردم تأکید و دستور تشکیل کارگروه ویژهای متشکل از راهآهن، شهرداری و استانداری برای ساماندهی ساختوسازهای حریم را صادر کرد.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: استقرار گشت نظارتی و نصب دوربینهای امنیتی برای جلوگیری از تخریب و سرقت در دستور کار قرار گرفته است.
وی در پایان با اشاره به ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی و مردم محلی گفت: رفع این مشکلات نیازمند عزم جدی همه جانبه است و از مردم میخواهیم در حفظ اموال عمومی با ما همکاری کنند.
/انتهای پیام/