چهارشنبه 14 آبان 1404
تاریخ : يکشنبه 8 آبان 1401
کد 8522

معاون فرماندار قدس؛

احداث مدرسه جدید استعدادهای درخشان در شهرستان

نشست هماهنگی تحویل زمین جهت ساخت‌و‌ساز مدرسه خیرساز در سطح شهرستان به ریاست معاون برنامه‌‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قدس و با حضور دستگاه‌های متولی در سالن جلسات این فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، فرهاد محمدجانی در نشست هماهنگی تحویل زمین جهت ساخت‌و‌ساز مدرسه خیرساز در سطح شهرستان بیان کرد: شهرستان قدس یکی از پرتراکم‌ترین شهرهاست که جمعیت بسیاری را به دلیل مهاجرپذیر بودن در خود جای داده است بنابراین این رشد سریع جمعیتی منجر به کمبود سرانه‌هایی مانند سرانه آموزشی گردیده.
 
وی با بیان اینکه ارتقاء زیرساخت‌های آموزشی در دستور کار است، افزود: درحال حاضر در شهرستان با کمبود کلاس‌های آموزشی مواجه هستیم بنابراین یکی از ملزومات این حوزه احداث مدارس جدید به منظور رفع این کمبود است.
 
معاون برنامه‌‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قدس در خصوص احداث مدرسه استعداهای درخشان شهرستان اظهار داشت: یکی از ظرفیت‌های شهرستان مجموعه خیرین می‌باشند که با اهدای زمینی به دنبال ساخت مدرسه خیرساز جدیدی در حوزه استعداهای درخشان که یکی از کمبودهای‌شهرستان است، می‌باشیم و برنامه‌ریزی جهت تحویل و افتتاح مدرسه مذکور در سال تحصیلی  آینده می‌باشد.
 
    

   

    

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 8 آبان 1401
  • توسط علی راعیانی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 18
  • تایید شده
  • در 1401/08/08
  • ساعت 15:32
Aa