سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 1 دي 1401
کد 8707

فرماندار قدس؛

تعیین تکلیف مساجد مورد استفاده در این ایام هرچه سریعتر صورت گیرد

نشست هماهنگی ستاد اعتکاف شهرستان با حضور فرماندار قدس، امام جمعه و دیگر مسئولین در دفتر امام جمعه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در نشست هماهنگی ستاد اعتکاف شهرستان با اشاره به یکی از هجمه‌های دشمنان بیان کرد: یکی از هجمه‌های دشمنان بر موضوع گفتمان، آرمان‌های امام و اهداف انقلاب است که می‌بایست در این ایام مبارک با برنامه‌ریزی فرهنگی در این حوزه فعالیت شود.

وی در رابطه با نحوه تامین و آماده‌سازی  اغذیه این مراسم افزود: مهم‌ترین مبحث برگزاری مراسم اعتکاف، حوزه تدارکات و تامین اغذیه سالم است که اداره اوقاف شهرستان می‌بایست نسبت به تامین، آماده‌سازی آن در وقت معین و دیگر موارد فعالیت کند.

فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: می‌بایست نسبت به تعیین سرانه جمعیتی این حوزه اقدام گردد تا تمامی موارد طبق جمعیت مربوطه برنامه‌ریزی شود و در حوزه روستا‌ها نیز تمامی موارد با هماهنگی بخشدار به عنوان رابط این حوزه انجام خواهد شد.

مقام عالی دولت در شهرستان قدس در خصوص استفاده از ظرفیت‌های شهرستان در این حوزه گفت: به منظور برگزاری هرچه ‌باشکوه‌تر مراسم اعتکاف در شهرستان می‌توان از ظرفیت‌هایی چون خیرین و هیئات مذهبی به منظور تامین برخی اقلام و دیگر موارد استفاده کرد.

گلی‌کانی عنوان کرد: تعیین تکلیف مساجد مورد استفاده در این ایام هرچه سریعتر اقدام گردد و ضمن بازدید از تمامی مساجد مورد نظر، اقدامات لازم  در راستای  رفع مشکلات و تامین زیرساخت های آن انجام شود.

فرماندار شهرستان قدس اظهار داشت:  هر مسجد نیازمند تعیین رابطین خاص در حوزه پشتیبانی فرهنگی و دیگر حوزه‌ها است و امیدواریم امسال بتوانیم اعتکافی مناسب‌تر از سنوات گذشته برای شهروندان برگزار کنیم.









/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 1 دي 1401
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 18
  • تایید شده
  • در 1401/10/01
  • ساعت 12:9
Aa